LIVSCOACHING

VERKTYG FÖR DITT PERSONLIGA LEDARSKAP

Kunskaper om och verktyg i det personliga ledarskapet,blir med dagens utmaningar allt viktigare. De flesta framgångsrika människor förstår fördelarna med att investera i sig själva. Coaching är inte bara för atleter, popstjärnor och företagsledare. Att samarbeta med en coach är ett förebyggande friskvårdsarbete för att hitta dina egna inneboende potential, förmågor och styrkor.
Jag erbjuder dig en trygg plats där du kan utforska och växa som människa och mitt jobb är att utmana dig men viktigast av allt – att ta reda på ditt VARFÖR! Du lär dig att ta reda det mest användbara tänkesättet för att uppnå dina mål, tillsammans med rätt strategier och rutiner för att komma dit så snabbt så möjligt. Resultaten av coachning kan förändra livet. Ditt 85-åriga framtida jag  kommer en dag tacka dig!  Jag har många uppgifter, men det är du som gör jobbet!

DU ÄR FACIT! DU ÄR MÅLET, VÄGEN OCH STEGEN. RESAN ÄR DIN, DET ÄR MIN UPPGIFT ATT DU HÅLLER DITT MÅL I SIKTE

Behöver du en coach som hjälper dig på vägen till ditt bättre jag?  Klicka på knappen nedan!

KLIENTERS ORD…

“Din förmåga att nå fram med din energi och dina budskap är fantastiskt och överträffade mina förväntningar med råge. Det har fått mig att se mig själv i ett annat ljus både i mitt jobb och mitt privatliv. Dina kraftfulla frågor gav nya infallsvinklar och AHA- upplevelser som jag inte trodde fanns. Som du sa, jag har frågorna och du har alla svaren inom dig ! Du fick mig att blicka inåt och se hur jag hanterade mina tankar och använde mig kropp.  Coachingen har skapat ett lugn och en trygghet i vad jag är kapabel till. För mig är det viktigt att vara en ledare som får mina medarbetare att utvecklas utan att jag bränner ut mig själv och samtidigt  känna mig trygg i att jag levererar på den nivån som jag vill vara på”

– Madelene, Modebranchen

DIN ROADMAP

Önskan om ett liv som känns lika bra som det ser ut

Livet rullar på och allting ser bra ut utåt sett, men ändå är det något som fattas. Har du någonsin fått frågan, vad är viktigt för dig? Har yttre förväntningar på dig ifrån andra format dig, dina val och ditt liv?

Det pockar på inifrån och du är med andra ord redo att skapa något nytt, en ny roadmap baserat på den du är, vad som är viktigt för dig, vad du vill och önskar i livet.

Det här är ett upplägg där det blir tydligare för dig om vem du är, vad du vill och en plan för hur du skall ta dig dit.

Du får stöd och verktyg på vägen att ta dig förbi hinder som står i vägen för dig och coacha dig själv till framgång på dina villkor. 

parachutist, parachute, skydiving

NY FAS I LIVET

Stöd och strategier att ta dig igenom livsövergångar

parachutist, parachute, skydiving

Förändringar sker vare sig du vill eller inte och vi  går alla  igenom olika faser i livet, både små och stora. Förändringens tid är här det kan vara ska gifta dig, bli förälder, bygga hus, flytta längre bort eller ta dig ut i världen.

Du har kanske sålt ditt företag eller vill sälja. Har du ärvt en större summa pengar eller vill du ta steget till att gå i pension. Livet kan i dessa faser vara turbulenta!

Vad det än må vara så är det nu du kan sätta dig själv i första rummet och börja navigera mot en tillvaro framåt som du önskar.

Vi kartlägger och skapar din framtida livskompass där nya möjligheter som kommer att navigera dig framåt och ger ett gott stöd i det nya som komma skall.

Genom coachande samtal  får du stöd att hantera både förväntade och oväntade förändringar under denna period.

LYCKLIG & RIK 

En Plan för ditt lyckliga och rika liv

Du befinner dig på en ny plats i livet! Du har en större summa pengar som du inte kunde ha föreställt dig tidigare. Rikedom kan vara en oväntad situation och kan vända upp och ner på din plattform.

Förväntningarna förändras, relationer förändras, fokus förändras. Nya utmaningar som att tänka klart, prioritera och fatta beslut, skapa eller behålla hälsosamma gränser, hantera dig själv socialt

Lycklig eller rik? Vad väljer du? Måste du välja?
Faktum är att du kan skapa en balans där du får både och.

Wealth coaching hjälper dig att hitta din inre kompass för att navigera och hitta din inre kärna för ett bättre liv. Ditt beslutsfattande kommer att bli mer förankrat och din övergång kommer att bli på en medveten nivå. Du kommer närmare vem du är, vem du vill vara och ditt stora varför i livet.

I detta upplägg kartlägger vi din relation till pengar, ökar ditt ekonomiska EQ och sätter planen i verket om Ditt Lyckliga och Rika liv. 

paint, arts, artist

 VAD GÖR VI?

 

  • Vi träffas på avtalad plats eller via Zoom.

  • Du kan välja att ha enstaka samtal, eller månadsabonnemang.

  • Månadsabonnemang  – 2 samtal/mån. Avstämning per telefon eller mail mellan våra sessioner. 

  • Enstaka samtal – Detta rekommenderas när du har kommit längre fram i din utveckling.

  • Första gången ses vi 1,5-2 timmar, då etablerar vi kontakt, tar reda på vad som är viktigt och fastställer målet. Därefter ses vi 1 timme per gång.
  • Före första samtalet har vi gått igenom det praktiska saker, etiska regler, tystnadsplikt och de frågor du vill ha svar på

MASTERING YOUR SELF IS TRUE POWER

LAU TSU

ÄR DU REDO ATT UTVECKLAS?

Boka din 30 minuters gratis coachingsession

Varmt Välkommen att kontakta mig!